Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati de la JadoreAccessorize.Ro, insa in cazul in care nu sunteti, articolele pot fi returnate.

 ATENTIE: RETURNAREA BANILOR SE POATE FACE DOAR DACA PRODUSUL ESTE NEPURTAT . NU ACCEPTAM  RETURURI SI SCHIMBURI DE PRODUSE , DACA PRODUSUL ARE ETICHETA RUPTA !    

Daca doriti sa returnati unu sau mai multe produse, puteti opta si pentru returnarea banilor, intr-un cont bancar, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.
Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in depozitul nostru. Mentionam ca banii sunt restituiti doar in baza unui cont bancar sau prin mandat postal 


Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare, iar in cazul Articolelor de Incaltaminte sa aiba cutia originala). Pentru orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi diminuata contravaloarea produsului . Aceasta diminuare poate ajunge si la 100% conform art 14 din OUG 34/2014


Este necesar sa ne anuntati in termen de maximum 14 zile de la primirea coletului in cazul in care doriti sa il returnati apeland numarul de tel :  0751.046.369

(Veti lua legatura cu un Operator din departamentul Retururi, caruia ii veti comunica Articolul pe care doriti sa-l returnati, si ceea ce doriti in schimbul acestuia)

Veti primii automat un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii).

Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat Urgent-Curier , livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana (PrioriPost)!

Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in cazul in care aceasta este disponibila sau un articol diferit, cu achitarea eventualei diferente de plata.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe JadoreAccessorize.Ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Nu acceptam colete cu ramburs!

In maxim 15 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului.

* Articole achizitionate cu Pret Promotional nu pot fi returnate!